Nga 27 sportiste 11 prej tyre arrine te ngjiten ne podium duke marre 11 medalje (1 ari, 3 argjendi dhe 7 brozi).
1. Medalje ari sportisti, Elord Gjana Senior -54kg.
2. Medalje argjendi sportistet; Juirdo Cani Senior -63kg, Valdet Allaraj Junior -59kg dhe Julian Selenica Junior -74kg.
3. Medalje bronzi sportistet; Anja Malaj Junior -48kg, Bledar Hastoci Junior +78kg, Glikeria Quka Junior -59kg, Adien Bajrami Senior -58kg, Xhoi Myftaraj Junior -78kg, Besarb Hykollari Senior -54kg dhe Seldi Shkalla Kadet -49kg.
Paraqitje shume (megjithese nuk paten mundesi per medalje) bene sportistet Romarjo Noka, Argjend Domazeti, Ronald Domi, Arlind Lushaj, Stivi Muca etj.

Taekwondo eshte nje sport luftarak (art marcial ne origjine) qe nenkupton sisteme të koduara dhe tradita të praktikave luftarake, të cilat janë praktikuar dhe trasmetuar ndër breza duke u pasuruar me kalimin e kohës. Termin art marcial rrjedh nga latinishtja dhe do të thotë "artet e Marsit", ku Marsi është perëndia romake e luftës.

Për t'u përditësuar me aktivitetet dhe informacionet e Federatës Shqiptare të Taekwondo, ju lutemi të plotësoni formën e mëposhtme të abonimit.